+31 (0)40 7600055
Neem contact op
IT

Naar wie ben je op zoek?

 

Voor de meeste IT-professionals is wereldwijd verbonden zijn een tweede natuur. We hebben een groeiende pool van IT-professionals die werken voor succesvolle bedrijven in administratieve en analytische teams. Het zijn IT-ontwikkelaars, -architecten, -engineers, -consultants, -testers, - (project) managers, -verkoopspecialisten, enzovoort. Naar wie ben je op zoek?

Behalve een persoonlijk en goed georganiseerd wervingsproces, biedt EPSN Workforce ook maatwerk in relocation van vakmensen. We zorgen voor een soepele overgang van professionals naar hun land van bestemming en regelen op verzoek alles rondom logistiek, administratie en onboarding. Laat ons weten hoe we je het beste kunnen helpen. Dan stellen we ons servicepakket precies samen naar jouw behoeften en wensen.

Een verhaal dat we graag delen

 

Een Duits bedrijf was al vijf maanden op zoek naar een cruciale IT-professional. Vier verschillende recruiters hadden lokaal geprobeerd om iemand voor de positie te vinden, maar zonder succes. Toch zag het bedrijf werven in het buitenland niet zo zitten, bang dat het verschil in cultuur tot problemen zou leiden in het kleine team van vier personen. We vroegen hen welke bedreiging het groots was: een cultuurverschil dat mogelijk een probleem zou kunnen zijn of een tweede teamlid dat opstapt.

Ze gaven meteen toe dat vertrek van een tweede teamlid een nog grotere bedreiging zou zijn. Om een lang verhaal kort te maken; dankzij ons uitgebreide internationale netwerk vond ons kantoor in Griekenland een Griekse IT-er die al elders in Duitsland werkte.

Upload your CV