+31 (0)40 7600055
Neem contact op
Over EPSN

We Provide Growth


Wij zijn de grootste supporter van onze klanten en geloven sterk in samenwerken en verbinden van mensen en plezier in het zakendoen. Binnen en over landsgrenzen verbinden wij persoonlijk talent en mensen die dat talent willen inzetten. Of je nu een goed opgeleide professional bent die op zoek is naar een baan, een werkgever die op zoek is naar talent of dat je op zoek bent naar een nieuwe zakelijke kans als EPSN Workforce Licensee, wij zorgen voor groei. Groei op persoonlijk niveau, op professioneel niveau en op financieel niveau.

EPSN Workforce pakt het anders aan

We willen je echt eerst persoonlijk ontmoeten voordat we het proces starten. Dit is de reden waarom we steeds succesvoller worden en waarom het aantal landen waarin we werken blijft groeien:

  • Onze internationale Career Consultants zoeken, vinden en begeleiden nationaal talent dat een nationale of internationale carrière willen.
     
  • Onze Internationale Business Development Partners zoeken, vinden en begeleiden werkgevers die graag nationale en internationale talenten aannemen.

EPSN Workforce-partners willen de beste zijn in werving en selectie.


Het zijn ondernemers met een eigen bedrijf, onder licentie van EPSN Workforce. Ze willen je echt leren kennen en ervoor zorgen dat jij de professionele en persoonlijke doelen bereikt die je jezelf hebt gesteld.

Jouw succes is ons succes. 

Naam
Email
Vraag